Meer resultaten voor meer mkb

meer mkb
Kamp wil meer mkb-financiering door banken Eurozaken.
blok zijn voor uw onderneming! Kamp wil meer mkb-financiering door banken. Nederlandse banken schieten tekort bij de financiering van het midden en kleinbedrijf. Dat zegt minister Kamp van Economische Zaken in een interview met Het Financieele Dagblad FD. Terwijl de slaagkans voor het aantrekken van vreemd vermogen weer een stijgende lijn laat zien, blijft de verstrekking van bankleningen juist achter, aldus de bewindsman in de krant. De helft van de externe financiering van het mkb wordt door de banken verzorgd, zo blijkt uit de Panteia Financieringsmonitor die Kamp donderdag in de Tweede Kamer bespreekt. Voor de crisis in 2008 was het mkb voor vreemd vermogen nog bijna geheel op banken aangewezen.
Onderzoek: meer mkb'ers' in geldnood Baaz.nl. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow. bars. plus. share.
Webwinkel Vakdagen 2019. Onderzoek: meer mkb'ers' in geldnood. november 2018 1731.: Door: Jordi Smit. Het aantal midden en kleinbedrijven mkb met financiële problemen is de afgelopen drie maanden onverwachts gestegen. Die conclusie trekt het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf, meldt het AD.
Mkb wil in 2018 meer investeren in groei.
De financiële gezondheid bleek in 2016 al over de volle breedte verbeterd. De gunstige economische vooruitzichten en sterke financiële basis maken dat het mkb het komende jaar meer wil investeren in groei. Ten opzichte van vorig jaar is de behoefte aan financiering toegenomen, toegang hiertoe lijkt echter voor met name micro-ondernemingen 1-10 fte een probleem.
Combineer en krijg meer met KPN EEN MKB Axoft.
Bekijk grotere afbeelding. Combineer en krijg meer met KPN EEN MKB. Voortaan worden KPN EEN MKB klanten met internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen automatisch en vrijblijvend beloond met extra voordelen! 5% Korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel.
Ruim 14 procent meer MKB bedrijven opgericht in derde kwartaal IMK.
Ruim 14 procent meer MKB bedrijven opgericht in derde kwartaal. 2 november 2018. In het derde kwartaal van 2018 groeide het aantal MKB-bedrijven: bijna 49 duizend bedrijven werden opgericht, terwijl er in deze periode bijna 25 duizend MKB-bedrijven werden opgeheven.
Bijna kwart mkb heeft behoefte aan externe financiering.
Met de resultaten van de enquête wordt de zoektocht van het mkb naar externe financiering van begin tot eind in kaart gebracht. Meer vraag bij grotere bedrijven binnen het mkb. De financieringsbehoefte binnen het midden en kleinbedrijf neemt toe met de bedrijfsgrootte.
MKB in Twente Meer Kansen Benutten ROZ.
In 2012 en 2013 voerde het ROZ in opdracht van de Provincie Overijssel en Regio Twente het project MKB in Twente, Meer Kansen Benutten uit. Het project richtte zich op het benutten van economische kansen door het MKB in Twente door het bieden van een uitgebreid bedrijfseconomisch dienstenpakket.
Helft MKB-ondernemers wil meer steun van banken bij verduurzaming: Duurzaamnieuws.
Als ze zich dan ook nog eens niet gesteund voelen door hun financier, is het moeilijk voor hen om duurzame maatregelen door te voeren. Tweederde van de MKB-ondernemers stelt dat hun klanten niet bereid zijn extra te betalen voor meer duurzaamheid. Mannaerts: De meeste ondernemers zien tariefverhogingen daarom niet als een serieuze optie om de verduurzaming van hun bedrijf te bekostigen. Daarnaast mist het MKB steun en erkenning uit de financiële wereld.
Meer mkb'ers' vragen om steun Financieel Telegraaf.nl.
Dieperink zag afgelopen periode onder meer de effecten van het DBA-spook wegebben. De onduidelijkheid rond de nieuwe Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties DBA zorgde er in voorgaande kwartalen juist voor dat ondernemers voorzichtiger werden met het inhuren van externen, met een stijging van steunaanvragen van bijvoorbeeld zzpers tot gevolg.

Contacteer ons