Zoeken naar mkb monitor

mkb monitor
MKB loopt erg achter met digitale marketing Emerce.
Voor meer details over de MKB Online Monitor verwijzen we je ook graag naar het persbericht.: De MKB Online Monitor laat waardevolle en interessante inzichten zien, die wij als bedrijf graag delen met een breder publiek. Want nog niet eerder is zon grote groep ondernemers bevraagd over online marketing en mediabestedingen.
Helft mkb haalt nauwelijks omzet uit online marketing MKB-Nederland.
Persbericht MKB Online Monitor 2017: Helft mkb haalt nauwelijks omzet uit online marketing Infographic MKB Online Monitor 2017 Persbericht: Bouwnijverheid blijft achter in digitalisering Persbericht: Detailhandel non-food koploper in digitalisering Persbericht: Digitalisering geen prioriteit voor zakelijke dienstverlening. Lees meer over.
De MKB online monitor onderzoek onder 160.000 ondernemers.
Meld u aan voor de gratis Workshops van DTG en MKB NL. Om de kennis binnen het MKB over online marketing te vergroten organiseren we in samenwerking met Google diverse gratis workshops. Download de MKB Online Monitor. Vergeet je aanhef niet te selecteren.
MKB Trends 2017 Nieuwe staat van het MKB zorgt voor economische groei in 2017 MKB Servicedesk.
Trendtoepasser Chantal Verweij over de MKB Trends 2017 Hoe groot of klein je bedrijf ook is, deze trends bieden iedere ondernemer praktische kansen om het werk makkelijker, effectiever en winstgevender te maken." De MKB Trends zijn mede gebaseerd op de MKB Monitor, een onderzoek dat elk kwartaal door DVJ insights wordt uitgevoerd onder 800 respondenten van MKB Servicedesk, De Zaak en ZZP Servicedesk.
MKB Monitor Onderzoek Leer ondernemers echt kennen en weet wat er speelt in ondernemend Nederland Dutch Network Group.
MKB Monitor Onderzoek. Leer ondernemers echt kennen en weet wat er speelt in ondernemend Nederland. Ondernemers echt kennen en weten wat er speelt, om daarmee onze kennispartners van relevantie informatie te voorzien zodat ook zij over de juiste informatie beschikken om ondernemers nog beter te bereiken, informeren en ondersteunen.
Online monitor: onderzoeksresultaten.
Kantar TNS heeft in opdracht van DTG en MKB-Nederland de MKB Online Monitor 2017 uitgevoerd. Dit is de vierde keer dat het onderzoek is gedaan. In mei en juni 2017 zijn 1.606 mkb-ondernemers met 1 tot 50 personeelsleden bevraagd. De data zijn representatief voor het online marketinggedrag van het mkb in Nederland. 1 Behoeften Beoordelingssites GFK, 2016. 2 Uit recent onderzoek van de Boston Consultancy Group Digitizing the Netherlands, 2016, Newcom het Social Media onderzoek 2017 en de EU digital Economy Society index 2017 blijkt dat Nederland tot de digitale koplopers in de wereld behoort. De Nederlandse consument is sterk online georiƫnteerd: zo is 96% dagelijks actief op social media, schaft 76% regelmatig producten/diensten online aan en gebruikt 72% klantenbeoordelingen om een keuze te maken voor een dienstverlener. Adverteren op zoekmachines. Rechten van betrokkenen. Vermelding Telefoongids wijzigen. Nieuws en pers.

Contacteer ons